De Oosterpoorter van april 2016

geplaatst in: Artikelen, nr 4, april 2016 | 0

Het aprilnummer is afgelopen weekend alweer in de bus gevallen met een voorkant die niets aan de verbeelding over laat: de bouw van het nieuwe conservatorium is begonnen. Verder vindt u een interessant artikel over het wonen in de Stoker en Brander en uiteraard verschillende actuele berichten uit de wijk. Het papieren exemplaar werd in het weekend van 16 april verspreid in alle brievenbussen van de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter-201604Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg. Ook kunt u overwegen om uw ‘NEE – NEE’ sticker te vervangen door een ‘NEE – JA’ sticker: u ontvangt dan 10 x per jaar de Oosterpoorter, plus wekelijks gratis het Groninger Dagblad, met o.a. berichten van de gemeente. U kunt natuurlijk ook altijd via Facebookemail en Twitter bij ons terecht.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!