De Oosterpoorter van juni 2016

geplaatst in: Artikelen, nr 6, juni 2016 | 0

Het juninummer van de Oosterpoorter is de laatste voor de zomerreces. Op de voorkant zijn deelnemers aan ‘Rondje Kunst’ te zien en wordt één van de drie nieuwe koelkastmagneten getoond. Liefhebbers konden op de Jaarmarkt op 18 juni zo’n koelkastmagneet verkrijgen door een vragenlijst in te vullen. Het nummer staat vol interessante informatie over de wijk. Het papieren exemplaar werd verspreid in alle brievenbussen van de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter-201606Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg. Ook kunt u overwegen om uw ‘NEE – NEE’ sticker te vervangen door een ‘NEE – JA’ sticker: u ontvangt dan 10 x per jaar de Oosterpoorter, plus wekelijks gratis het Groninger Dagblad, met o.a. berichten van de gemeente. U kunt natuurlijk ook altijd via Facebookemail en Twitter bij ons terecht.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!

Het eerstvolgende nummer verschijnt in september.