Leefbaarheidsfonds de Komeet voor een goed idee

geplaatst in: Artikelen | 0

Heb je een leuk idee voor De Oosterpoort? Maar weet je niet hoe je je idee het beste uit kunt voeren? Of heb je geld nodig om je idee uit te voeren?  De Komeet biedt buurtbewoners en in de buurt actieve instellingen de mogelijkheid om ideeën die de leefbaarheid in de Oosterpoortbuurt stimuleren ook echt te realiseren. 

De Komeet was een leefbaarheidsfonds voor De Oosterpoortbuurt en is in 2009 opgericht door Nijestee. Door veranderde wetgeving is het voor Nijestee niet langer mogelijk om betrokken te zijn bij het fonds. Het budget dat er nog is wordt overgenomen door het WIJteam Rivierenbuurt. Maak gebruik van het budget nu het er nog is en stuur al je aanvragen naar ons!

 

Aan welke ideeën en initiatieven kun je denken?

“Het gaat om plannen, ideeën of initiatieven van bewoners en in de buurt actieve instellingen.  “Deze plannen moeten als doel hebben om een impuls te geven aan het leefklimaat, de veiligheid, de sociale samenhang, de saamhorigheid, kortom de leefbaarheid van de Oosterpoortbuurt. Een voorbeeld zou kunnen zijn het organiseren van een straatfeest. Meerdere buurtbewoners moeten betrokken zijn bij de aanvraag.

 

Snelle aanvraagprocedure

Je stuurt een e-mail naar Afsaneh Moghadam met een toelichting op het idee en een begroting. Je hoort dan binnen een week of jouw idee wordt goedgekeurd.  

Voor meer informatie neem je contact op met Afsaneh Moghadam via  Mobiel: 06-25635815,  E-mail: afsaneh.moghadam@wij.groningen.nl.

idee