Pikkert Fietsen opent vanaf 2 februari aan de Oosterweg

geplaatst in: Artikelen, nr 1, januari 2015 | 0

Het zal u niet zijn ontgaan dat er in de fietsenwinkel op de hoek van de Oosterweg/Sophiastraat druk opgeruimd en verbouwd wordt. Otto’s Bikeworld heeft de wijk verlaten en Otto is in Haren een nieuwe fietsenzaak begonnen. Zijn fietsenwinkel in de Oosterpoort wordt overgenomen door Arnoud Pikkert. Onder de naam Pikkert Fietsen zal hij de zorg voor vele van onze fietsen overnemen. 

Arnoud Pikkert foto EBArnoud is 28 jaar jong en heeft er zin in: “Ik ben al vanaf 2003 werkzaam in de fietsenbranche. De afgelopen acht jaar was ik in dienst bij Steenbergen Fietsen in Groningen, waarvan de laatste drie jaar als bedrijfsleider. Nu ben ik toe aan de volgende stap en toen deze plek beschikbaar kwam wilde ik deze gelegenheid aangrijpen om mijn eigen winkel te starten.

Met een frisse start en wat verbouwingen hopen we hier een mooie winkel te starten. Wij bieden een leuke collectie nieuwe fietsen van o.a. Gazelle, Batavus en BSP en een uitgebreide keuze aan accessoires. Ook op het gebied van E-bikes, racefietsen of mountainbikes hebben wij volop aanbod. Naast de verkoop doen wij ook reparaties aan alle fietsen, van E-bike tot stadsfiets. Daarbij streven wij naar een goede prijs/kwaliteit verhouding en een snelle service. Wie zijn fiets ‘s morgens brengt voor reparatie of onderhoud, kan hem ’s middags alweer openhalen. De officiële opening is op 2 februari en u bent van harte welkom bij ons in de winkel, de koffie staat klaar”.

Pikkert fietsen, telefoon 050-8515656.