TAKE IT TO YOUR PLACE!

geplaatst in: Artikelen, nr 4, april 2016 | 0

Op 28, 29 en 30 april vindt er in onze wijk een festival plaats waarbij alle bewoners, bedrijven en instellingen in de Oosterpoortwijk worden uitgenodigd deel te nemen en een stukje cultuur mee te nemen in het eigen huis of de eigen zaak. 

Huisjes Take itHet festival wordt georganiseerd door studenten van de masteropleiding New Audiences and Innovative Practice (NAIP) van het Prins Claus Conservatorium in samenwerking met Kunstacademie Minerva.

 

Huiskamerconcerten

Zo kunt u als bewoner bijvoorbeeld uw huis openstellen voor een huiskamerconcert en hiermee levende muziek binnenhalen in de eigen woonkamer. U kunt hiervoor buren en vrienden uitnodigen om samen met hen onder het genot van een hapje en een drankje in uw eigen huis te genieten van een concert. De musici worden geregeld door het festival en na afloop is er gelegenheid om de musici vragen te stellen over hun werk en ambities.

Workshops

Tijdens het festival worden er ook een aantal workshops aangeboden voor verschillende doelgroepen. De workshops beslaan allerlei kunstvormen waaronder muziek, beeldende- en visuele kunsten.

Slotpresentatie

Op zaterdag 30 april wordt er een slotconcert gegeven in het Prins Claus Conservatorium. Dit slotconcert, verzorgd door studenten, gasten en workshopdeelnemers, staat in het teken van de Oosterpoortbuurt en is gratis toegankelijk voor iedereen!

Alle activiteiten

Op 28, 29 en 30 april worden heel veel activiteiten georganiseerd. In onderstaande tabel ziet u welke hoe laat plaatsvinden. U dienst zich voor de activiteiten aan te melden.

Tabel activiteiten take it to your place

Meer informatie & aanmelden

Meer informatie over de workshops, huiskamerconcerten en slotmanifestatie is te vinden op www.hanze.nl/festival. Hier vindt u ook een aanmeldformulier.

Laat kunst en cultuur niet een vaag begrip zijn maar:  Take it to your place!