De Oosterpoorter van april 2015

geplaatst in: Service | 0

De lente is nadrukkelijk aanwezig in de Oosterpoorter van april 2015, te beginnen met de prachtige ‘roos’ prominent op de cover, met op de achtergrond de indrukwekkende bebouwing van de Kop van Oost. Het papieren exemplaar werd in het weekend van 17 april verspreid in alle brievenbussen van de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter-201504Deze maand leest u over Marleen, die nu bij Klaas is ingetrokken. Ook leest u over de heemtuin, die ook wel bekend staat als de Mauritstuin. De Voedselbank vertelt over haar activiteiten en er is een brief gevonden van een soldaat van Napoleon, die een brief schrijft aan zijn moeder in de Oosterpoort. Hiernaast komt u verschillende oproepen tegen: doe mee met de borgschouw, help mee het Poortershoes met uw eigen foto’s op te pimpen, reageer op het idee om van het trapveldje bij de Palmslag een uitlaatgebied voor honden te maken en kom met ideeën over het kruispunt Griffeweg-Meeuwerderweg.

Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u hier op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!