De Oosterpoorter van februari 2015

geplaatst in: Service | 0

De Oosterpoorter van februari 2015 staat weer bomvol interessante artikelen uit en over de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen. Het papieren exemplaar is in het weekend van 14 februari verspreid in alle brievenbussen in de buurt die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter 201502Deze maand leest u ondermeer over het kunstwerk bij het gebouw van de Duo, over Oosterpoortse Elvi Smits die Gronings kampioen dressuur is geworden, een interview met adjunct-directeur Jacob Sikkenga van de Dr. Bekenkampschool en een keur aan andere artikelen met nieuws uit de buurt. En ook de liefde wordt niet vergeten in dit februarinummer!

Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u hier op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!