De Oosterpoorter van juni 2015 met @minpres

geplaatst in: Service | 0

Deze laatste Oosterpoorter voor de zomervakantie heeft een bekende persoonlijkheid op de voorkant: minister-president Mark Rutte, in gesprek met Oosterpoorter-hoofdredacteur Ellen Westerveld. Het papieren exemplaar wordt in het weekend van 12 juni verspreid in alle brievenbussen van de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter-201506-coverDeze maand leest u over de bouwperikelen die zich in de Oosterpoort afspelen en over de aanstaande renovatie van het Herewegviaduct. U maakt hiernaast kennis met Anne-Krijn Piersma, de nieuwe stadsdeelbeheerder van ‘Zuid’ en leest over zijn aanpak. Op 20 juni vindt de Oosterpoort Jaarmarkt plaats, met stands van de gemeente Groningen, het Poortershoes, het Buurtoverleg én uiteraard de redactie van de Oosterpoorter, waar in dit nummer uitgebreid aandacht aan wordt besteed. Op 12 september organiseert de speeltuinvereniging een grote speeltuindag, waarover u in dit nummer foto’s en een aankondiging vindt.  Op 26 mei werd een groot kunstwerk in de Polderstraat onthuld en uiteraard zijn er foto’s van het bezoek van minister-president Rutte aan Friet van Piet op 27 mei.

Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg. Het volgende papieren exemplaar van de Oosterpoorter verschijnt in verband met het zomerreces van de redactie in het weekend van 12 september 2015. In de tussentijd kunt u natuurlijk altijd via Facebook, email en Twitter bij ons terecht.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u hier op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!