De Oosterpoorter van maart 2015

geplaatst in: Service | 0

De Oosterpoorter van maart 2015 is deze keer meer dan ooit gevuld met interviews en interessante artikelen uit en over de wijken Oosterpoort, Meeuwen, Linie, Europapark en Kop van Oost van de stad Groningen. Het papieren exemplaar is in het weekend van 14 maart verspreid in alle brievenbussen in de buurt die niet zijn voorzien van een ‘NEE – NEE’ sticker. 

Oosterpoorter-201503Deze maand leest u over de verhuizing van café De Kleine Oosterpoorter en de twee wijkagenten die de Oosterpoort veilig houden. Heel veel interviews deze keer, met het Poortershoes, dokter Dijkman-Hanke, bakkerij De Terp en Patrimonium. Hiernaast komt u interessante artikelen tegen over Hete Kolen en muziekzender FIP.

Mocht uw brievenbus voorzien zijn van een ‘NEE – NEE’ sticker dan kunt u losse nummers halen bij de Coop aan de Meeuwerderweg, de Primera aan de Meeuwerderweg en het Poortershoes aan de Oosterweg.

Het digitale exemplaar van de Oosterpoorter kunt u hier op onze website lezen. Hiernaast publiceren we gedurende de maand ook enkele van de artikelen uit het blad op de website. Houd www.deoosterpoorter.nl daarom in de gaten!