Dik doun in toene aan de Kempkensberg

geplaatst in: Service | 0

Het is al weer vijf jaar geleden dat Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) en de Belastingdienst aan boord zijn gegaan van het Cruiseschip. Het markante gebouw aan Kempkensberg 12. Om dit te vieren organiseren DUO en de Belastingdienst op donderdag 26 mei 2016 het lustrumfeest ‘Dik doun in toene’ in de stadstuin van 16.00 tot 19.00 uur. Het gebouw is daarbij niet van binnen te bezichtigen. De medewerkers van DUO en Belastingdienst nodigen u als buurtbewoner uit voor dit feest.

Afbeelding1Wat is er te doen?
Tijdens het feest wordt in de tuin rond het gebouw van alles georganiseerd. Medewerkers van DUO en de Belastingdienst laten zien wat ze kunnen, op het podium of ernaast. Ze bieden zelfgemaakte waar aan op een markt en sportstudio MiBoSO organiseert leuke activiteiten (ook voor kinderen). Natuurlijk is er ook muziek, kunt u op de foto met het gebouw op de achtergrond en er valt ook iets te smikkelen.

DUO en de Belastingdienst organiseren tijdens het evenement diverse rondleidingen door de tuin onder begeleiding van Rixt Langeveld van De Korenbloem, tuinadvies.  Deze rondleidingen duren ongeveer een half uur. Maximaal 20 personen per rondleiding, vol=vol.

U kunt zich hiervoor opgeven (incl. voorkeur tijd) via de mail: sd.duo2@strukton.com
16.00 – 16.30 uur rondleiding
16.45 – 17.15 uur rondleiding
17.30 – 18.00 uur rondleiding
18.15 – 18.45 uur rondleiding

Voor een excursie onder leiding van historicus Menno Wielinga, die alles weet over de historie van de Engelse Kamp, moet u zich ook van te voren opgeven in verband met vol is vol. U kunt hiervoor een mail te sturen naar kunstcommissie.duarto@duo.nl. o.v.v. tuinexcursie en/of Engelse Kamp excursie. U krijgt dan bericht van plaats en tijd.

DUO en de Belastingdienst hopen u op 26 mei te zien in de stadstuin!

*Bij slecht weer wordt het feest uitgesteld.