Sterrebos Live 2015 op zondag 9 augustus

geplaatst in: Service | 0

Het vierde concert van dit jaar in de muziekkoepel in het Sterrebos vindt plaats op zondag 9 augustus van 14:30 tot 16:30 uur. Op het programma staat het optreden van Jan Henk de Groot en Mannen Met Kleintjes. Om 14:15 is er hiernaast nog een verrassingsoptreden. De toegang is gratis.

Jan Henk de Groot

Kort na de eeuwwisseling verwerft Jan Henk de Groot al bekendheid onder de naam Henkus waarmee hij met het liedje She’s the Girl een hitje scoort dat hem veel naamsbekendheid verschaft in het Noorden. Na dit succes trekt hij zich tijdelijk terug om zich aan zijn studie, werk en gezin te wijden. Reden daarvoor is ook de geboorte van zijn zoon Riff die is geboren met een slokdarmafsluiting. De emoties hierover vertolkt hij samen met zijn vrouw Pauline op het album Riff en levert lovende kritieken op.

Mannen Met KleintjesMannen Met Kleintjes

Vier ukelele’s en een bas. Zie hier het gereedschap van de ”Mannen met Kleintjes”. Opgericht door enkele ukelele fanaten en inmiddels in heel Noord-Nederland bekend met een verrassend repertoire en vijfstemmige close harmony dat varieert van Lady Gaga tot Bon Jovi, Deep Purple, Vera Lynn, Tom Jones en Buddy Holly. Met sprankelende liedjes brengen ze de voetjes van de vloer en het hart op hol. Mannen met Kleintjes zijn tot grootse dingen in staat en doorbreken elk slecht humeur. De kans is daarom groot dat je het Sterrebos fluitend verlaat.

Praktisch informatie

Er zijn ongeveer 100 zitplaatsen, u kunt ook uw eigen stoeltje meenemen. Verder is een kopje koffie of iets anders te koop. De toegang is gratis. Bij slecht weer zal het concert niet doorgaan, kijk hiervoor op www.wijkhelpman.nl.

De concerten in het Sterrebos vinden plaats op initiatief van het Wijkcomité Helpman en zijn mogelijk dankzij de financiële bijdrage van het Wijkcomité Helpman, het Buurtoverleg Oosterpoort en de Herewegbuurt.