[video] Koelkastmagneten ‘behind the scenes’

geplaatst in: Service | 0

Afgelopen zaterdag 18 juni was de traditionele Jaarmarkt aan de Meeuwerderweg. Wijkkrant de Oosterpoorter was hier vertegenwoordigd met een kraam en de redactieleden hadden bedacht dat als blijk van waardering de trouwe lezers die bij de kraam een praatje kwamen maken beloond zouden worden met een heuse unieke koelkastmagneet.

Vormgever Rudi had het er maar druk mee om de 250 koelkastmagneten met instemming van de voltallige redactie te ontwerpen en de produceren. In bijgaande ‘behind the scenes’ video ziet u de totstandkoming van de koelkastmagneten. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om de stand van de Oosterpoorter op de Jaarmarkt te bezoeken en u wilt tóch zo’n leuke koelkastmagneet, stuur dan even een mailtje aan de redactie van de Oosterpoorter: oosterpoorter@gmail.com.

Deze video is een experiment van de redactie van de Oosterpoorter. Vind u de video leuk en wilt u vaker een video van ons zien? Laat het ons dan weten met een reactie aan oosterpoorter@gmail.com, of via twitter @oosterpoorter of Facebook.com/deoosterpoorter.